На Миколаївщині виробництво сільськогосподарської продукції зменшилося на 4,6%

24 апреля, 2018

За даними Головного управління статистики у Миколаївській області, у січні–березні 2018 року загальне виробництво продукції сільського господарства, порівняно з січнем–березнем 2017 року, зменшилося на 4,6%, зокрема в аграрних підприємствах – на 1,3%, у господарствах населення – на 5,5%. Повідомляє прес-служба управління.

Усіма категоріями господарств реалізовано на забій 7,7 тис.т сільськогосподарських тварин (у живій масі), що на 11,6% більше, ніж у січні–березні 2017 року, вироблено 58,6 тис т молока (на 3,3% менше), одержано 52,9 млн шт. яєць (на 13,7% менше). У загальному виробництві м’яса частка господарств населення становила 84,4%, молока – 82,1%, яєць – 55,6%.

Загальний обсяг реалізованої аграрними підприємствами власно виробленої продукції у січні–березні 2018 року порівняно з січнем–березнем 2017 року зменшився на 9,2%, у тому числі продукції рослинництва – на 10%, водночас продукції тваринництва – збільшився на 5,2%. Середні ціни продажу зросли на 7,4%, зокрема, на продукцію рослинництва – на 6,2%, тваринництва – на 26,8%.

Новости по теме

| | | | | |