«Більше помідорів, менше цибулі»: як на Миколаївщині змінилось виробництво овочей

10 апреля, 2018

За 2017 рік в Миколаївській області збільшилось виробництво сільськогосподарських культур, а саме овочевих культур відкритого грунту. Загалом у 2016 році було вироблено 492 тисячі тонн овочей, в той час як у 2017 році цей показник збільшився до 545 тисяч 315 тонн за рік.

Найбільше у 2017 році було вирощено помідорів, які склали більше половини від загального показника овочевих культур – 327 тисяч 920 тонн. У 2016 році було вироблено 260 тисяч 970 тонн.

В свою чергу, значно зменшилось виробництво цибулі ріпчастої – з 72 тисяч 157 тонн у 2017 році до 60 тисяч 358 тонн у 2016-му. Також спостерігається зменшення виробництва редиски, часнику, баклажанів.

За даними: Головне управління статистики у Миколаївській області

Новости по теме

| | | | | | | | | | | |