На Миколаївщині за п’ять років майже удвічі зменшилось виробництво фруктових та овочевих соків та їх сумішей ІНФОГРАФІКА

24 марта, 2018

На території Миколаївської області за останні п’ять років помітно зменшилось виробництво фруктових та овочевих соків і сумішей. У 2017 році, порівняно з 2013, показники об’ємів виробленної промислової продукції скоротились майже удвічі. Про це свідчать дані Головного управління статистики Миколаївської області.

Так, у 2013 році на Миколаївщині було вироблено 125 тисяч 759 тонн соків, при тому, що вже у 2017 – 78 тисяч 387 тонн. Хоча, варто відмітити, що з найнижчим показником за ці п’ять років залишився 2016 рік – 74 тисячі 642 тонни.

Майже така ж ситуація спостерігається і у виробництві сумішей фруктових та овочевих соків. У 2017 році було вироблено 97 тисяч 571 тонна сумішей, в той час як у 2013 – 170 тисяч 162 тонни. Якраз у цьому напрямку спостерігається чітка тенденція скорочення виробництва.

ВИРОБНИЦТВО ФРУКТОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ СОКІВ ТА ЇХ СУМІШЕЙ from АгроЮг on Vimeo.

Новости по теме

| | | |