В Україні розпочали виробництво часнику чорного кольору

30 октября, 2017

Дніпровська компанія «МР Гарлік» вперше в Україні почала випускати чорний ферментований часник. При цьому «МР Гарлік» використовує виключно вітчизняну сировину. Потужність виробництва становить понад 200 кг на місяць. Про це виданню AgroTimes розповіла менеджер з продажів компанії Дарина Мірзахметова.

Чорний часник виробляється відповідно до класичної азійської технології – методом природної ферментації в умовах високих температур і певної вологості, без додавання жодних барвників і хімічних речовин. За рахунок цукру й амінокислот, що виділяються за цей період, часник набуває чорного кольору.

Компанія отримала повне узгодження технічних умов на виробництво ферментованого часнику в Україні.

Тепер «МР Гарлік» постачає чорний часник ресторанам та під замовлення. У майбутньому ж планує вийти на торгові мережі, а також експортувати свою продукцію, зазначила Дарина Мірзахметова.

Новости по теме

| | | | |