В Україні спостерігається суттєве зростання деяких видів олійно-жирової продукції

28 июня, 2020

У січні – травні 2020 року, у порівнянні з відповідним періодом 219 року, спостерігається зростання виробництва деяких видів олійно-жирової продукції. Про це повідомляє Укроліяпром.

Отже статистика, щодо виробництва олійно-жирової продукції виглядає таким чином:

  •  Олія соняшникова нерафінована – 108%;
  •  Олія соняшникова рафінована – 123,1%;
  •  Шрот соняшниковий – 104,2%;
  •  Маргаринова продукція – 111%;
  •  Соуси та майонез – 105,2%.
  • За підсумками січня – травня 2020 року спостерігається скорочення виробництва (дефіцит сировини – соєвих бобів):
  •  Олія соєва – 86,3%;
  •  Шрот соєвий – 85,4%.
  •  У вересні-травні 2019/20 МР, у порівняні з відповідним періодом 2018/19 МР, продовжується зростання виробництва основних видів олійно-жирової продукції:
  •  Олія соняшникова нерафінована – 109,7%;
  •  Олія соняшникова рафінована – 127%;
  •  Олія ріпакова нерафінована – 127%
  •  Шрот соняшниковий – 102,1%;
  •  Маргаринова продукція – 111%;
  •  Соуси та майонез – 110%.
  • Скорочення виробництва спостерігається (дефіцит сировини – соєвих бобів):
  •  Олія соєва нерафінована – 93,3%;
  •  Шрот соєвий – 93,5%.

Новости по теме

| |