В Британії почали пакувати м’ясо в біопластик

27 июня, 2020

Британська компанія-виробник м’ясопродуктів Westaways заявила про застосування першої екологічно чистої упаковки для м’яса, яку можна утилізувати за допомогою звичайного компостера, повідомляє Meat-Inform.

У компанії зазначають, що процес розробки нового пакування зайняв багато часу та потребував значних інвестицій. Але, оскільки Westaways має імідж фірми, яка піклується про навколишнє середовище, розробка такого пакування була необхідною.

“Такі продукти, як ковбаси, не повинні зберігатися в пластику – існують альтернативи, і відтепер наш асортимент буде продаватися в екологічно чистих коробках і упаковках, які природним чином розпадаються у компості”, – говорить представник компанії Чарльз Баун.

Пан Баун додає:

“Це біопластик. У компостері він повністю розпадається протягом шести місяців і повністю розкладається протягом наступних шести місяців, не залишаючи мікропластичних слідів – я це знаю, тому що я випробовував це у власному саду. Інші компанії, повинні наслідувати наш приклад. Це призведе до того, що навколишнє середовище буде звільнене від тисяч тонн пластику”.

Новости по теме

| | | | |