Південні області увійшли до лідерів із виробництва харчових продуктів

9 июня, 2020

Сім областей України забезпечили зростання виробництва промисловим способом харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень-квітень 2020 року до відповідного періоду 2019 року. Про це повідомляє Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

До ТОП-7 областей-лідерів увійшли:

  • Львівська (на 28,5% більше до відповідного періоду 2019 року);
  • Херсонська (на 20,7%);
  • Сумська (на 20,3%);
  • Миколаївська (на 16,5%);
  • Кіровоградська (на 8,4%);
  • Одеська (на 3,7%);
  • Запорізька (на 0,7%).

Зменшення спостерігалось у 17 областях та м. Київ, найбільше у Тернопільській (на 30,8%), Луганській (на 19,1%), Чернівецькій (на 12,8%) та Київській (на 12,3%).

Новости по теме