У Грузії оновлено вимоги для ввезення курятини

11 марта, 2020

Згідно новим вимогам ввезення до Грузії вміст води в м’ясі птиці не повинен перевищувати 5%. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

«Відповідно до чинного законодавства Грузії, імпортоване м’ясо птиці може мати індикатор із зазначеним вмістом води та повинне супроводжуватися документом, що підтверджує відповідність, або формою ветеринарного сертифіката, що підтверджує відповідність вищезазначених товарів встановленим вимогам, що видається компетентним органом країни походження», — йдеться в повідомленні.

Додамо, що заморожена та швидкозаморожена курятина може бути реалізована, якщо вміст води не перевищує обумовлені технічні умови (значення).

«Загальний вміст води в тушках замороженої та швидкозамороженої птиці, а також в частинах свіжої, замороженої та швидкозамороженої птиці, незважаючи на застосовуваний метод охолодження, не повинен перевищувати 5%», — зазначено у вимогах.

Таким чином, вищезазначена вимога діє до 1 січня 2025 року.

Новости по теме

| | | |