Через дефіцит спирту кондитерські підприємства України частково зупинили виробництво

11 июля, 2019

Асоціація виробників кондитерської продукції та кави «Укркондпром» повідомляє, що із-за проблем з поставками спирту ДП «Укрспирт» зупиняється виробництво 30 тисяч тонн кондитерської продукції. Повідомляє прес-служба «Укркондпром».

Асоціація також закликає Кабмін України та «Укрспирт» розблокувати відвантаження спирту підприємствам харчової галузі. Зупинки відвантаження спирту спостерігаються з 1 липня.

«Через колізії в законі і, відповідно, проблеми в роботі Укрспирту, частково паралізується робота десятка підприємств харчової промисловості. На даний момент, зафіксована зупинка виробництва 30 тисяч тонн кондитерської продукції», – повідомляє асоціація.

Дані підприємства використовують спирт як сировину при виробництві групи продукції (бісквіти, рулети, шоколадні цукерки і ін).

Нагадаємо, виробництво горілки в Україні стоїть під загрозою.

Новости по теме

| | |