У Генічеському районі заробив цех, по виготовленню яблучного соку під торговою маркою «Краса Азова».
Так, компанія «Дніпро» встановила на виробництві австрійське обладнання, яке вичавлює сік з 1,5 т яблук за годину.
У 2018 році компанія частуватиме споживачів лише яблучним соком, а вже в наступному році різноманітність смаків збільшиться — сік з різними добавками: персик, морква, груша.
«В цьому році ми лінію запускаємо і робимо сік тільки яблучний. На наступний рік в планах робити сік з добавками – це буде яблучно-персиковий, яблучно-виноградний, яблучно-сливовий, яблучно-грушевий і в перспективі яблучно-моркв`яний. Яблуко скрізь присутній в соку, тому що він є натуральним консервантом, який зберігається після пастеризації один рік. Тому ми будемо робити добавки в цей сік по 15% інших фруктів» – говорить директор компанії Олександр Кістечок.
Причому, в компанії зазначають, що соки абсолютно натуральні, без цукру і барвників, зроблені з місцевих яблук.
«Ми використовуємо сировину нашого саду. Сировина дуже якісна, натуральна. В цьому році не увесь урожай можна продати товарним яблуком, тому ми прийшли до того, що поставили лінію і будемо його переробляти і зберігати вжу вигляді соку та реалізовувати», – зазначив Кістечок.