Експерт зазначив, що на ринку ковбасних виробів існує дефіцит натуральних оболонок

29 октября, 2018

На сьогоднішній день товаровиробники хочуть звернути нашу увагу за рахунок упаковки продукції. Але оболонки різних типів настільки привабливі, що часто ми забуваємо про те, що є натуральні оболонки. На ринку наразі існує їх дефіцит і деяка складність при їх обробці. Про це розповів кандидат сільськогосподарських наук, доцент Олександр Сорочинський.

Дефіцит натуральних оболонок веде до того, що є пошуки нових вирішень цією проблеми і навіть вже є певні результати.

Напівсинтетичні оболонки або оболонки типу білковин, натурин, є штучними, але натурального походження. Так от їх використання забезпечує добру проникливість в одному і зворотньому напрямку є альтернативою до натуральних оболонок, – каже Сорочинський.

Експерт зазначає, що на сьогодні це питання вивчене і  вже можна використовувати напівсинтетичні оболонки, що забезпечують високу якість продукції.

На жаль, ціна на них коливається від 5 до 20 гривень на 1 кг продукції. Але та якість, яку ми одержуємо, це виправдовує, – резюмує він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що цьогоріч в Україні було повністю втрачено деякі породи свиней

Новости по теме

| | |