На Одещині набирає обертів підприємство з переробки часнику

5 августа, 2018

В Одеській області біля кордону з Молдовою розвивається найбільше в Україні підприємство з вирощування та переробки часнику. Всього за кілька років у регіоні створили сучасне підприємство, яке займається вирощуванням і переробкою часнику в промислових масштабах. Виробництво відповідає всім європейським вимогам.

«Цього року отримуємо сертифікат Global gap, у подальшому отримуємо HASP іISO. Це нам необхідно для роботи, передусім, з іноземними покупцями», – розповідає власник компанії-виробника Ян Мишкевич.

На сучасній машині комбайнер Володимир Сеніч із колегами обробляє десятки гектарів полів часнику. Після збору його складають в величезні ящики і до осені залишають сушитися. Підприємці стверджують: склади здатні вмістити понад тисячу тонн продукції.

Компанія займається повним циклом виробництва – від селекції оздоровленого насіння й вирощування якісного часнику, до подальшої переробки та продажу. Продукцію продають в Україні, а також відправляють на експорт.

Новости по теме

| | |