Сучасне плодоовочівництво, нішеві культури та екзотика: експерти розкриють основні секрети від лану до ресторану

11 июля, 2018

Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України запрошують долучитися до чергової значимої події 27-28 липня 2018 року, міжнародної науково-практичної конференції на тему «Сучасне плодоовочівництво 2018», «Від лану – до ресторану. HoReCa».

Адреса зустрічі: м.Херсон, Україна, на території аеропорту.

Конференція проводиться в рамках VII міжнародної агропромислової виставки AGROPORT South Kherson 2018.

На конференції, ми зможемо обговорити та знайти відповіді на запитання з таких тематик:

  • аналітика та аналіз розвитку ресторанного бізнесу; від лану — до ресторану;HoReCa;
  • тенденції, аналітика та аналіз ринку плодоовочевих культур (овочі,фрукти,ягоди);
  • нішеві культури, вирощування екзотики в Україні;
  • сучасні технології вирощування плодово-ягідних культур;
  • агролікар: продуктивність врожайності залежить від догляду за культурою.

Ви дізнаєтесь,що є така чарівна форма життя, як Хлорела, Ейхорнія, вони будуть представлені в живу. Один з видів водоростей для харчування, що містить в своєму складі білки, жири, вуглеводи, а також майже всі вітаміни групи В, аскорбінову кислоту — вітамін С, філлохінон — вітамін К і речовину, що має антибіотичну активність — хлореллін. Та більш детально вам розповість про це диво директор ФГ і мережі ресторанів «У Самвела» і «Арарат» — САМВЕЛ МКРТЧЯН. Також запрошуємо на безкоштовну дегустацію ексклюзивної продукції: хлібців та напоїв з хлорелою. 

Спілка жінок фермерів підготує Вам  концертну програму та пригостить найсмачнішими вареничками.

Як не тільки виростити, а й побудувати ланцюжок виробник-споживач і смачно приготувати гриби (в цьому ви переконаєтесь про дегустувавши їх на місці), нам розкаже славнозвісна родина Савчуків. Керівники компанії «Фунготерра», яка виробляє 2 тонни гриба в місяць. Це одна з двох компаній по виробництву шиітаке в Україні.

Провідні аналітики України розкажуть про ситуацію і проблеми ринку плодоовочівництва на сьогодні.

Проводитиметься реєстрація на розіграш різних призів та двох квитків на бізнес-тур в Німеччину на Міжнародну виставку виробництва, транспортування та торгівлі фруктів та овочів «FRUIT LOGISTICA 2018». Бізнес-тур включає участь у виставці, а також візит на підприємство з вирощування, зберігання, сортування, переробки і збуту фруктів.

Умови участі в конференції та обов’язкову реєстрацію ви знайдете

на сайті http://euroagrochem.com/olericulture-2018/ або за тел.097-333-74-38, 067 536 91 39.

 

Новости по теме

| | | | | | | |